9. Min tro

Igentligen tror jag nog inte på nån speciell relion och så! Men jag tror på nått det gör jag.
Jag tror att det finns något efter döden. Men vad har jag faktist ingen aning om. Men jag tycker det känns fel att det inte finns något efter. Därför tror jag på att det finns något efter döden.
Jag tror även att det finns någon/något som bestämer vad som ska hända. Kanske inte vad som ska hända i just mitt liv men typ som naturkatastrofer och sånna grejer. Jag vet faktist inte varför jag tror så men det känns rätt och jag har trott så väldigt länge! Ni tror säkert jag är dum i huvudet! Men jag står för det jag tror på!
/ asbm ©


30 december

japp nyårsafton imorgon. Ska bara vara hemma skönt & kanske lite tråkigt. Vi ska ha gäster så jag ska tydligen sova i soffan de är väll typ det tråkigaste. För det första är soffan oskön och jag kommer inte kunna sova! För det andra kommer alla gå upp tidigt (9.00-10.00) och då kommer jag också va tvungen att gå upp. DETTA GILLAS INTE! Men annars blir det nog kul (ehm?). Ska ialla fall göra en dessert men det lägger jag upp bild på imorgon (eftersom jag inte gjort den än!)


Idag så drog jag till stora staden Stockholm med Felicia och Josephine! Hittade lite saker. Men fyfan det fanns inte knappt något man ville ha! Är ialla fall nöjd med det jag fick med mig hem. Det roligaste med resan var att få umgås lite med några kompisar. Massor med skratt (det är vi bra på) ♥
Kan lista det jag köpte lägger även in några bilder sen blir det sängen för mig.
* Svarta jeanstights
* två tröjor (bild)
* Klocka
* Mjukisbyxor (bild)
* Halsduk (bild)
* Tröja långärmad typ tshirts stuk eller nått sånt!
/ asbm ©(ni vet klick för större bild)


8. Ett ögonblick

Det här är faktist väldigt svårt för mig!
Det första som kommer till mig är bla. När såg min hund Hero första gången & När jag stog på norra för allra första gången!
Jag väljer faktist att skriva om det senare.

så ett ögonblick
Första gången jag stog på Norra och sjöng för AIK så var jag där med Tobbe, Lisa, Viktor & Anna.
Jag vart förälskad redan när jag kom upp där på norra mellan.
En sådan stark kärlek som alla har gemensamt. Det var hur häftigt som helst och mäktigt!
Jag fick ett antal rysningar & det kändes verkligen som jag hade hittat hem! Hem till mina vänner som skulle förbli mina vänner i all evighet! Kanske hade vi inte mycket gemensamt men en sak var större än något annat!
Alla älskade vi A.I.K.
De här ögonblicket var något jag aldrig kommer glömma och de är något jag tänker på varje dag!
/ asbm © 


7. Min bästa vän

Alltså innan jag börja skriva om min bästa vän ska jag säga att jag har 2 bästa vänner & sen har jag ett helt gäng andra vänner som betyder minst lika mycket! Ni andra som jag inte skriver om vet vilka ni är!

så alltså min bästa vän :

Anna Nordin
Är en av mina bästa vänner! Hon vet det själv & vi har hur många bästaste minnen som helst.
Ett av mina favorit minnen är själv klart första gången vi träffades men även när vi var på Öland! Vi hade så mycket skoj den "veckan" haha. Du betyder verkligen allt för mig! Utan dig vad vore jag då. Du ställer alltid upp och jag kan alltid snacka med dig det vet jag. Hur underbar som helst.
Du & Jag föralltid! visst Supertönt ? ♥


Vilhelmiina Walldén
Hur ska jag kunna säga att du inte är min bästa vän? Vi träffades första gången i lekis.
Efter de har vi haft så många otroligt obeskrivligt underbara minnen. Allt från gymnastik till hundar till leka i skogen till leka med bratz! 1 dag med dig blir aldrig tråkig! Man hittar alltid på något kul.
Om det händer något vet jag alltid att du finns om jag vill snacka och tvärtom. Vi har alltid funnits för varann även fast vi har bråkat i vissa stunder. Men vi hittar alltid tillbaka och de är det enda som betyder något!
Tack för allt du gjort för mig under alla dessa år! Och så ser vi mot en fortsatt underbar vänskap! ♥

Ni vet, För större bilder äre det bara att klicka!

/ asbm ©


28 december

att så lite kan göra en så glad!
/ asbm


några vår favoriter från H&MKlicka för större bild


6. Min dag

hmm, min dag ja bra fråga. Eller alltså.
Jag gick upp runt 12.35 eller nått sånt. men vaknade kanske runt 10.30! Älskar att ligga kvar i sängen och halv sova det är liksom det bästa med att ha lov. Man måste inte gå upp påengång man kan ligga kvar hur länge som helst. I alla fall efter att jag gick upp så gick jag ner och titta om vi hade något som man kan äta. Visst hade vi det men jag tänkte att jag väntar några timmar. Så jag gick till datorn och startade den, och här har jag suttit förutom att jag slängde mig i sängen ett tag och läste några sidor ur Dandy. Eller jag gjorde faktist lunch sen mackor & saftsoppa! gott! tråkigt inlägg jag vet tror jag tar punkt nr 7. idag också fast vet inte får se fall jag hinner! Med tanke på att jag är så upptagen!
/ asbm ©


5. Vad är kärlek?

Svårt. Kärlek när jag hör ordet tänker jag på något man gillar väldigt mycket eller något man älskar.
För mig beskriver ordet kärlek mycket grejer. Jag har använt ordet i många inlägg & meningarna ser oftast ut "kärlek till det/dem/den". oftast besrkiver jag då någon bok eller kanske en film eller varför inte en låt eller någon artist/grupp. "Kärlek" är ett stort ord och jag använder det när jag verkligen menar det.
Kärlek för mig är mest familj, vänner, A.I.K & mina djur. Men kan såklart även handla om en bok en film eller kanske en låt.
Ett ord som betyder mycket och kan får många på glatt humör.
igentligen skrev jag en väldigt dålig förklaring men hoppas ni förstår mig!
/ asbm ©


Wallander + Dandy = något för mig.

Kollade på Wallander vålnaden för ett tag sedan. Måste säga att det är nog en av de bästa Wallander filmer jag sätt. Visst tycker jag alla är bra men den här var speciel. Helt klart nice.
  Dandy Dandy Dandy, som jag skrivit förut vilken bra bok. Låg uppe till typ 2.30 inatt och läste. Nu har jag kommit långt in i boken och den börjar sakt ta slut tråkigt nog. Men en sak är säker Andreas Carlsson kan inte bara skirva bra låtar han är en jävel på att skriva böcker också. Eller ja ialla fall den här!
/ asbm ©


mina julklappar faktist!

Ja kom på att jag kan skriva vad jag fick i julklapp. För er som bryr er förstås ni andra kan ju bläddra förbi!
* Årskort Norra stå
* Hårddisk
* Pengar
* Presentkort
* Vantar
* Shoppingtur med mostern
* Necessär
* Dandy Andreas Carlssons book! Helt underbart bra bok det. Har inte kommit så långt i den ännu men gud så bra den är.
/ asbm ©


för större bild så kan ni klicka på bilderna.


4. Detta åt jag idag

Det här är också en onödig punkt därför skriver jag den idag.
Jag har inte någon frukost och inte heller någon lunch.
Till middag blev det väll typ potatis, köttbullar, prinskorv & sallad. Har inte specillt mycket mer att komma med.
Sen har jag väll tryckt i mig lite godis...
/ asbm ©


3. Mina föräldrar

hm. Ja mina föräldrar vare ja.
Mina föräldrar heter Karin & Anders. Dem är skillda och bor därför i olika hushåll. Min mamma bor ute på landet och min pappa bor inne i byn.  Finns nog inte speciellt mycket mer att säga om dem..
ganska onödig punkt så tar en till eftersom det här gick snabbt.
/ asbm ©


tjoho!

tja. Ska snart skriva ett inlägg från listan men tar ett helt annat först!
Har kollat runt lite på internet. Ni som följt min blogg ett tag har kanske förstått att jag är typ beroende av Wallander filmerna. Hittade precis 6 olika "boxar" med alla 26 Wallander filmer i. Snacka om att jag vill ha!
men det blir nog dyrt en box kostar 289kr. Men fyfan Wallander äääger! Idag visas Wallander vålnaden på canal + men kommer inte kolla på den. Kollar imorgon när jag vaknar eller något sådant.
Ska bara skriva det andra inlägget sen ska jag nog lägga mig i sängen och läsa min älskade bok.
Fick Andreas Carlssons nya bok Dandy i julklapp. Ooooh kärlek till den boken.
Mycket film & bok snack här va. Kanske inte så svårt att lista ut att jag inte skulle klara mig långt utan filmer & böker. hah!
/ asbm
©


2. Min första kärlek


Nämen tjena sexbomb står du här och tickar?
Vilhelmiina här, jag ska skriva Sofias punkt 2!
Första bilderna är lite på mig och Sofia sen kommer Sofias första kärlek på bild, även min är med på en. Näst sista bilden.
Whatever, hennes första kärlek heter Jani.
Han började i våran klass i 5an, han kände min pappa och det var ju coolt? Eller hur? Jadå!
Iaf, det började som ett skämt men blev sedan seriöst.
Jag var så sjukt avundsjuk, eftersom Sofia var kär, de pussades och umgicks. Även därifrån fick jag till min första kärlek.

Sofia och Jani gjorde slut och blev tillsammans ett antal gånger, men visst fan gillade dom varandra för ingen kunde låta bli och fortsätta efter varje gång de gjort slut.
Hur det slutade vet jag faktiskt inte.

Men jag minns de lunchraster våran klass tillbringade vid trappan och alla hade fullt upp med och få er två och pussas och så, gick vi verkligen i 5an? Tyvärr.....Haha

Kärleken går bra för oss båda idag? Nej inte för mig iaf, vet inte hur läget är med den här bruttan!
That was the little story about Sofias first love


1. Presentera mig själv

Förlåt mig skrev inte igår men hade fullt upp hela dagen! Så skriver 2 idag!
Jag är en kul tjej på 15 år. Eller 2011 fyller jag 16. Den 9 juni för att vara exakt.
Jag skulle själv säga att jag är en skit kul människa & har alltid bra skämt. Men frågan är om mina kompisar känner samma. hehe tror inte så men.
Igentligen har jag inga intressen men man skulle kunna säga att musik & sport är det. Men enligt mig själv är det inte så. För jag utövar ingen sport & jag sjunger eller spelar inge instrument.
Jag burkar oftast inte bry mig om vad andra tycker och jag älskar att vara mig själv & därför tycker nog vissa att jag är rätt konstig. Men de vänner jag har accepterar mig för den jag är och det är jag glad för.
Jag älskar att vara med vänner & få dem att skratta och även skratta själv.
Något annat jag älskar är A.I.K och när jag står på norra stå och sjunger för det vackra laget A.I.K.
Byn jag bor i är kanske ingen trevlig by och verkligen inget att rekomendera men jag skulle säga att det är ett bra ställe att växa upp på. Även fast det finns många mysko gubbar & tanter här. Men ibland får man ta sig i kragen och inte vara rädd hehe.
tja, finns inte så mycket mer att skriva faktist.
/ asbm ©23 december

Jag har bestämt mig för att göra den här listan som alla bloggare använder sig av. Eller de flesta har väll slutat med den nu. Kommer absolut inte skriva om alla punkter tror jag i alla fall. Det är mest för jag vill liva upp bloggen lite den är ju rätt tråkig och jag skriver typ aldrig. Men om jag anser att en punkt är onödig så skriver jag inte om den. Jag tänkte ta 1 punkt om dagen och böjar imorgon. den 24 december 2010.
Om jag skriver om alla punkter kommer det alltså ta 30 dagar 1 månad. Men jag ser redan att några punkter är väldigt onödiga! Hoppas ni tycker detta är ett kul val av mig.

1. Presentera mig själv

2. Min första kärlek
3. Mina föräldrar
4. Detta åt jag idag
5. Vad är kärlek?
6. Min dag
7. Min bästa vän
8. Ett ögonblick
9. Min tro
10. Detta hade jag på mig idag
11. Mina syskon
12. I min handväska
13. Den här veckan
14. Ett sms
15. Mina drömmar
17. Min första kyss
18. Mitt favoritminne
19. Min favoritfödelsedag
20. Detta ångrar jag
21. Den här månaden
22. Det här upprör mig
23. Det här får mig att må bättre
24. Det här får mig att gråta
25. En första
26. Mina rädslor
27. Min favoritplats
28. Detta saknar jag
29. Mina ambititioner
30. Ett sista ögonblick


19 december.

Känns lite som att skolan snart tar slut. Och gissa vad? Vi får loov imorgon så sköönt.
Vid 21.00 ska jag kolla Wallander. Maha, kärlek till det. Kollat Wallander - Skytten förut idag usch vad jag älskar att titta på Wallander. Nu ska jag ta mig en dusch sedan ladda in lite bilder i datorn så jag kan ta o lägga upp någon ny trevlig bild. Funderar på att bära med mig kameran imorgon så ni kan få lite roliga bilder!
/ asbm ©


18 december

Vad tror ni, jag vet inte!
hah. jag är sjuk kul. typ feber huvudvärk, halsvärk, snorig och har ont i hela kroppen.
I natt sov jag med tjocktröja byxor raggsockor och jag frös ialla fall. Usch inte kul alltså.
Ska väll skriva de här inlägget sedan starta en film till. Det blir den fjärde för idag.
Imorgon ska jag se 2 wallander! hihi kärlek till det.
Dagens filmer var - Beck i stormens öga, High school musical 3, Narnia prins caspian. Och snart ska jag starta Knight and day. 
/ asbm ©


17 december

dålig uppdatering utav mig den här veckan. Men jag har faktist inte alls varit specielt sugen på att skriva något på bloggen. Så idag känner jag att jag behöver skriva lite. Även fast typ ingen läser bloggen längre.
Imorrse kände jag mig död en levande. Känndes som någon hade slitit och dragit i mig hela natten och jag försökt hålla mig kvar. Usch hemskt. Tror jag börjar bli sjuk, då brukar jag känna mig så där och huvudet känns stort och ögonen vattnas och det gör ont i hela kroppen. Kul att bli sjuk nu när vi får lov på måndag.....
Usch på måndag kväll får jag mina betyg! Kan inget annat än att hoppas att dem är bra. Några fler VG;n kanske. Tror inte på något MVG med tanke på att jag inte satsat på det i något ämne. Och om jag skulle få MVG i vilket ämne skulle det vara? Men bara jag inte sänkt mig i något ämne så blir jag glad. Tror jag vet vart jag ligger i dem flesta ämnena ialla fall! Det känns som jag hjöt mig i vissa ämnen men man vet ju inte vad lärarna tycker....
Ni får ursäkta att det inte blir någon bild idag. Har inga vettiga på datorn tror jag...!
/ asbm ©


12 december.

fy vad dålig min statestik är! är min blogg så tråkig ? ↓
Hoppas inte det. Fast antagligen ligget det ju sanning i det.
I alla fall på helgerna skriver jag inte så ofta. Händer oftast annat då. Som i lördags var den jul/släkt helg för min del. Jag åkte vid halv ett, var hemma vid 17-18.00 och kom hem vid 22.00. Så hade inte så mycket tid att skriva på.
Har bara 2 prov och 1 inlämning kvar sen är jag klart för den här teminen. Hoppas på bra betyg!!!
Annars blir jag lack... Vill verkligen komma in på den här skolan! Har hela tiden i tanken att jag inte kommer kkomma in vad ska jag välja då?
/ asbm ©


10 december


bild från vinter 09 ithink! eller ah typ januari 2010 heh.

oh shit pommesfrittes kallt som en frysen köttbit ute!
Ja som sagt jag och mina vänner stog i en matbutik och försökte sälja fika/matbröd idag och det gick typ jättedåligt. AS Segt fick typ inget sålt och det var fan svinkallt att sitta där.
mina tår var typ isbitar hade jag försökt böja på dem hade dem gått av...... och jag har inte tinat upp en...
kom hem vid typ 18.15 eller nått och nu är kl 23.11 siitter och hackar tänder! bläe.
nu ska jag ta o gå o lägga mig!
/ asbm


9 decemberVar hos farmor med brorsan idag, ett tag ialla fall, ska ju sälja bullar imorgon så hon hade bakat till mig! Annars har jag tittat tv med pappa. Idag skulle jag kunna säga att det inte har hänt specielt mycket för de är sant.
Skrivit klart so & svenskan hoppas på vg i so;n men jag hoppas nog för mycket.
Tänkte gå o lägga mig snart. Är väldigt trött och har varit hela veckan. Men endå har jag inte lyssnat på musik hela dagarna som jag brukar. Fråga bara mina vänner. Nej jag har faktist varit social något jag blivit ganska bra på.
På lördag blir de en sån dära släktdag. Först är det jullunch hos farmorn min med lite släkt.
Sen på kvällen åker vi till moster Gilla och bakar julgodis, med tanke på min släkt så blir det en kul lördag!
sen tänkte jag bara påminna er om att jag har namnsdag idag! japp då kan ni lista ut vad första bokstaven i ASBM betyder!
/ asbm ©


Niiiice!!!!


bildtext - på den lilla bilden står det : Använd kondom det kan ju bil en djurgårdare, NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
dem andra kan ni nog lösa själva! ;)


Jajajaja! Vad jag längtar! Den 4/4 2011(kan flyttas) drar Allsvenskan igång!
och vilken första match. Det blir ett derby i första omgånge.
Nu kör vi så det ryker killar!!
/ asbm ©


Fick picasa att fungera!Detta är vad jag kallar en kort önskelista.
Vet inte rikigt vad mer jag skulle vilja ha. Jackan känns i o för sig ganska onödig.
Pengar behövs alltid & ett årskort på norra är något jag inte vill leva utan.
och hårddisken är en väldigt nödvändig grej för mig med tanke på att jag bara har några få gb kvar i minne på min dator!


7 december
Dem flesta har väll börjat räkna ner till julafton med tanke på att vi är 1 vecka in i december är det inte långt kvar. Men jag tänker inte börja räkna.

    Vi har ganska mycket läxor eller inlämningar om det ska vara helt sant. lite små stressigt men tror jag har koll på det mesta. Imorgon blir jag klar med So + Sv hoppas jag sen har jag vara 2 prov kvar men dem klarar jag säker. sen är det bara vänta in betygen. Förra året eller i 8an brydde jag mig väll inte jätte mycket om betygen men nu känner jag att jag vill ha bra betyg. Vill liksom komma in på den linjen och skolan jag vill gå på. Känns rätt värdelös annars.
/ asbm


6 december


kapuff!

Jag vet inte rikigt vad jag ska skriva idag. Men så duktig som jag är så skriver jag ialla fall.
Har funderat på om jag ska göra den där blogg listan som går runt på olika bloggar.
Den verkar lite små kul faktist! Får se hur det blir.
Jusst nu känns det som jag har massor med läxor fast jag har typ bara 2 vitkiga!
och de är 2 inlämningar. Sen jag jag i o för sig 2 prov nästa vecka men dem tar vi nästa vecka.
Har 2 inlämningar den här veckan. En so filmuppgift om Hitlers väg till makten & sen har jag en rest uppgift i svenska typ presonligt brev. Tror jag klarar. Sen om typ 2 veckor är det ju lov. Då ska jag nog bra njuta av ledighet & lov. För att sedan köra så det ryker inför sommarlovet. Bra plan bra plan!
/ asbm ©


5 december


Vi är snyggaa! :D

Jag vet jag tog en ledig helg men vad gör det ? :p
Jag skriver ju idag de hade ni väll räknat ut. Vilhelmiina har varit min kompis i helgen. Hon sov hos mig Fredag-söndag. Och vi kan säga att vi hade roooligt. Igentligen tror jag inte vi gjort så mycket. Typ motionerat hundarna, kollat tv, dator och klippt håret haha. jajo jag har lite lugg nu faktist. Lite knasigt men endå bra.
Har massa roliga videos från igår natt som jag kanske laddar in någon dag.

/ asbm


2 december.


Tänkte göra en sån dära önskelista och lägga ut här på bloggen.
Men picasa vill inte funka som jag vill. Så jag skiter i det istället!
AS tråkig skoldag eller kanske inte med typ första lektionen mellan 8.10-9.40 sen hål till 12.45 och lektion till 14.00.  Det blir lätt tråkigt dem dära timmarna imellan lektionerna.
Satt nyss och kolla igenom massa sommar bilder. fyfan va jag vill ha sommar. snö & 20 minusgrader är inte min grej!

/ asbm ©


plugget inlägg jaaaa? :s


Fett tunga personer! Saknar er ♥♥

otroligt, hah vad? ingenaning!
Plugget idag chilll! typ vikarie på matte & no eller det var vikarie inte bara typ!
fast det har vi haft i ca 2 veckor nu. Sen SV & Tyska. Tråkiga lektioner men roliga raster.
Hade utvecklingssamtal vid 17.15 Har ju bytt mentor och nu visar det sig att min mentor & min mamma har gått i samma klass. tyypsikt henne o känna alla!!!! haha.
Imorgon plugget. har ingen lektion mellan 9.40 och 12.30.. Kul nej!

/ asbm ©